data
Receptes per cuinar a casa a l'estil mediterrani

La Costa Brava no només es distingeix per les seves platges paradisíaques i cales pintoresques, sinó també per la seva venerada tradició culinària mediterrània. Al Fancy Restaurant, ens deixem seduir pels sabors frescos i vibrants d'aquesta regió, i ara volem compartir amb tu alguns secrets culinaris perquè puguis recrear a casa teva l'autèntica màgia d'aquesta gastronomia.

Sabor local: Passió mediterrània

Abans de submergir-nos en aquestes receptes mediterrànies, és essencial entendre que la veritable essència del Mediterrani radica en la curosa elecció d'ingredients. Al Fancy Restaurant, valorem la frescor i la proximitat dels ingredients com a pilars fonamentals de la nostra cuina. Optem per ingredients locals, peix i marisc del dia, i productes frescos de l'horta que arriben directament al teu plat. Aquesta selecció meticulosa d'ingredients es tradueix en sabors intensos i autèntics en cada mossegada.

A continuació, t'oferim algunes receptes senzilles que, juntament amb una selecció d'ingredients cuidada, et portaran de viatge a l'essència mediterrània:

Gambes a la planxa

Ingredients:

  • Gambes fresques
  • Sal marina
  • Llimona (opcional)
  • Julivert fresc picat (opcional)

Instruccions:

  • Neteja i seca les gambes amb cura.
  • Escalfa una planxa a foc mitjà-alt.
  • Col·loca les gambes a la planxa i condimenta-les amb una mica de sal marina.
  • Cuina les gambes pels dos costats fins que adquireixin un to rosat i estiguin completament cuites.
  • Serveix les gambes calentes, esprem una mica de llimona per sobre i afegeix julivert fresc picat si ho desitges.

Lluç o Llenguado a la planxa

Ingredients:

  • Filets de lluç o llenguado
  • Sal i pebre al gust
  • Oli d'oliva
  • Llimona
  • Julivert fresc picat

Instruccions:

  • Condimenta els filets de peix amb sal i pebre al gust.
  • Escalfa una paella gran amb una mica d'oli d'oliva a foc mitjà.
  • Col·loca els filets a la paella i cuina'ls durant 3-4 minuts per cada costat o fins que estiguin ben cuits i es desfacin fàcilment.
  • Esprem una mica de llimona per sobre abans de servir i afegeix julivert fresc picat.

Zarzuela: Un festí de marisc i peix

Ingredients:

  • Gambes
  • Musclos
  • Calamars
  • Peix variat (com ara rap o llobarro)
  • Tomàquet triturat
  • Brou de peix
  • Safrà
  • All picat
  • Julivert fresc picat
  • Pa torrat per acompanyar

Instruccions:

  • En una cassola gran, sofregir l'all en una mica d'oli d'oliva fins que estigui fragant.
  • Cal Afegir el tomàquet triturat, el brou de peix i unes herbes de safrà. Cuinar a foc lent durant uns minuts.
  • Incorporar els mariscos i el peix a la cassola i cuinar fins que estiguin completament cuits i els sabors es fusionin harmoniosament.
  • Afegir julivert fresc picat i servir la Zarzuela calenta amb pa torrat.

Amanida mediterrània

Ingredients:

  • Tomàquets cherry
  • Cogombre
  • Olives negres i verdes
  • Formatge feta
  • Alfàbrega fresca picada
  • Oli d'oliva verge extra
  • Vinagre balsàmic
  • Sal i pebre al gust

Instruccions:

  • Tallar els tomàquets cherry per la meitat i el cogombre en rodanxes fines.
  • Barrejar els tomàquets, el cogombre, les olives i el formatge feta en un bol gran.
  • Afegir alfàbrega fresca picada i amanir amb oli d'oliva, vinagre balsàmic, sal i pebre al gust.
  • Remenar suaument per combinar tots els ingredients i servir l'amanida fresca i deliciosa.

Descobreix l'Autèntica Experiència Mediterrània al Fancy Restaurant

Si vols delitar el teu paladar amb una àmplia varietat de plats mediterranis, preparats amb els ingredients més frescos i locals, et convidem a visitar-nos. Ens esforcem per oferir-te la màxima qualitat i sabor en cada mossegada, directament del mar a la teva taula. Vine i descobreix el gust autèntic del Mediterrani en cada creació culinària. 

Truca'ns i reserva taula!

Des de Setmana Santa fins a octubre, obrim tots els dies de 12.30 a 15.30 h i de 18.30 a 22.30 h